Çevreye Karşı Sorumluluklarımız Mikro Eğitimi

"Çevreye Karşı Sorumluluklarımız eğitimi, şirketlerin sürdürülebilirlik hedeflerine nasıl ulaşabileceğini ortaya koyuyor. Çevresel etkilerini azaltma ve yeşil iş uygulamalarını benimseme konusunda şirketlerin nasıl liderlik edebileceğini keşfedin. İş dünyasının doğal kaynaklara, ekosisteme ve topluluklara karşı sorumluluklarını anlamak ve bu sorumlulukları nasıl yerine getirebileceğini öğrenmek için bize katılın. Hep birlikte daha yeşil ve sorumlu bir iş dünyası için atılacak adımları öğrenelim!"

Eğitim türü

Mikro eğitim

Süre

4 dakika

Dil

Türkçe

Eğitim Bölümleri

Her türlü kirliliği önlemek ve çalışmalarımızı mümkün olan en az enerji tüketimi ve çevreye en az olumsuz etki ile yürütmek adına çaba gösteriyor, iş süreçlerini geliştiriyoruz.

Şirketimizin tüm faaliyetlerinin doğrudan ya da dolaylı olarak çevreye etki ettiğinin bilincinde olmayı ve bu bilinçle bu etkileri en aza indirecek şekilde faaliyet göstermeyi önemsiyoruz. Bu nedenle tüm iş yapış şeklimizi çevre dostu uygulamalarla sürdürmeyi amaçlıyor ve çalışanlarımızdan da aynı bilinçle hareket etmelerini bekliyoruz.

Çevresel etkilerimizi azaltmak için yapabileceğimiz pek çok faaliyet var. Biz şirket olarak çevre koruma bilinciyle hareket etmeli ve başta yerel mevzuat olmak üzere tüm çevresel gereklilikleri gözeterek faaliyet göstermeliyiz.

Çevre koruma uygulamalarını sürekli iyileştirmek yeni ve daha sürdürülebilir çözümler bulmamızı sağlar, çevresel performansımızı artırır ve iş süreçlerimizi daha verimli hale getirir.

ABONE OL

Uyum dünyasındaki en güncel gelişmelerden haberdar olmak için bültenine abone olun.

.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Comments