Çıkar Çatışmaları

"Çıkar Çatışmaları eğitimi, şirketlerin güvenilir ve etik bir iş ortamı oluşturmasında kritik bir rol oynar. Bu eğitimle, potansiyel çıkar çatışmalarını nasıl tanımlayacağınızı, önleyeceğinizi ve ele alacağınızı öğrenin. Çalışanların ve şirketin genel itibarının korunmasında bu bilgilerin değeri paha biçilmezdir. Kararlarınızın şeffaflığını ve tarafsızlığını artırmak için bize katılın. Doğru ve etik iş yapma pratiğini hep birlikte sürdürelim!"

Eğitim türü

Mikro eğitim

Süre

4 dakika

Dil

Türkçe

Eğitim Bölümleri

Çıkar çatışması, görev ve yetki kademesi ne olursa olsun; bir çalışanın, aldığı profesyonel kararlarla, şirketinin çıkarlarını korumak yerine kendi menfaatini korumayı tercih etmesiyle ortaya çıkar. Bu menfaatin her zaman bizlere doğrudan bir ekonomik fayda sağlaması da gerekmez. Kimi durumlarda, bir çalışanın işvereni olumsuz etkileyecek işlemleri, kendisine değil, bir yakınına veya desteklediği bir kuruma fayda sağlamak amaçlı da olabilir.

Taşeronlardan veya tedarikçilerimizden gelen hediyelerin veya tekliflerin kabulü, sizi ileride bu tedarikçiye veya taşerona karşı sorumlu hissettirme ve şirketimiz menfaatlerine uygun olmayan kararlar vermenize sebep olma riski içerir.

ABONE OL

Uyum dünyasındaki en güncel gelişmelerden haberdar olmak için bültenine abone olun.

.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Comments