Dile Getirme Kültürü Mikro Eğitimi

"Dile Getirme Kültürü eğitimi, şirketlerde açık iletişimin ve çalışanların seslerini duyurmanın önemine vurgu yapar. Bu eğitimle, çalışanların endişelerini ve fikirlerini güvenle paylaşabileceği bir ortamın nasıl oluşturulacağını keşfedin. Sağlam bir dile getirme kültürü, şirket içi güveni artırır, potansiyel sorunları erken tespit eder ve iş ortamını daha üretken kılar. Daha adil ve şeffaf bir iş yerini birlikte inşa edelim!"

Eğitim türü

Mikro eğitim

Süre

4 dakika

Dil

Türkçe

Eğitim Bölümleri

Başkalarının itibarını zedeleyecek veya haksız suçlamalar içeren ihbarlar yapmaktan kaçınmalısınız. Bildirimde bulunmanızı gerektiren durumlarda eğer elinizde iddianızı destekleyecek kanıtlarınız varsa bunları da sunmalısınız. Ancak bu her zaman mümkün olamayabilir, bildirimde bulunmak için böyle bir zorunluluğunuzun olmadığını ve inceleme kapsamında gerekli kanıtların şirket tarafından araştırılacağını da unutmayın.

Yanlış veya eksik bilgilerle yapılan bildirimler, durumun doğru bir şekilde değerlendirilmesini ve gereken önlemlerin alınmasını zorlaştırabilir. Bu nedenle; etik bildirim yaparken mümkünse detaylı, doğru ve somut bilgilere dayanmak önemlidir. 

İhbar hattının kullanımı, çalışanların gizlilik ve koruma politikalarına uygun olarak gerçekleştirilir. İhbar edenlerin kimlikleri gizli tutulur ve herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için gerekli önlemler alınır. 

Doğru kanalları kullanarak ihbarda bulunmak, bildirimin doğru yerlere ulaşmasını ve gereken önlemlerin zamanında alınmasını kolaylaştırır. 

ABONE OL

Uyum dünyasındaki en güncel gelişmelerden haberdar olmak için bültenine abone olun.

.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Comments